Shelterbox zoekt hulp!

De wereld kent op dit moment meer dan 100 miljoen mensen die moeten leven zonder dak boven hun hoofd. Deze aantallen nemen alleen maar toe. Naar verwachting zullen er in 2050 rond de 200 miljoen mensen dakloos zijn.

ShelterBox is een internationale noodhulporganisatie die noodhulp en noodonderkomens brengt naar mensen die getroffen zijn door natuurrampen of conflicten, waar ook ter wereld. Wij wachten niet af, wij komen direct in actie.
ShelterBox wil de getroffen mensen een mogelijkheid geven hun leven weer op te bouwen met behulp van tenten, gereedschap of andere middelen.

In 2021 heeft ShelterBox ruim 27.000 huishoudens in 11 landen kunnen helpen. In de eerste vier maanden van dit jaar hebben we al 30.000 huishoudens mogen geholpen.

ShelterBox zoekt bestuursleden en vrijwilligers

ShelterBox Nederland is op zoek naar betrokken Rotarians en Rotaractors die als vrijwilliger ShelterBox in hun regio of district onder de aandacht willen brengen door Rotary clubs te bezoeken en presentaties te geven.

ShelterBox Nederland is ook op zoek naar een bestuurslid marketing & communicatie. Naast informatie over ShelterBox en de hulpacties aan Rotary clubs is bekendheid geven over ons werk aan alle Nederlanders belangrijk.

Ook een secretaris voor het bestuur is van harte welkom. De huidige secretaris wil na vele jaren graag opgevolgd worden.

Deel dit via: