100 jaar Rotary in Nederland, iedereen viert mee!

De organisatie heeft nu al een vliegende start. Tijdens de informatieavond op 12 september 2022 kwamen er heel veel prachtige ideeën langs. Vooral voor de estafette langs alle Rotary- en Rotaractclubs is lokale hulp en inzet van alle clubleden hard nodig.

Bekijk hieronder de online informatiebijeenkomst van 12 september terug.

 

Met jullie hulp wordt het een prachtig eeuwfeest, in heel Nederland. We laten zien wat de blijvende impact van Rotary is. People of Action!

Hoe kun je meedoen?

Elke club is onderdeel van de estafette. Bedenk een leuke en duurzame manier om de estafette in te vullen. En organiseer activiteiten in het thema van jouw district. Zo laten we zien waar Rotary mee bezig is en hoe veelzijdig we zijn, echte people of action! Maak er met je club een mooie dag van en werk samen met clubs in de buurt. En helemaal mooi als we ook nog een flink bedrag voor een goed doel ophalen.

Puzzel

Speciaal voor 100 jaar Rotary in Nederland is een uitdagende puzzel gemaakt. Je ziet de emissieloze estafette door het land trekken. Alle 7 aandachtsgebieden van Rotary zijn verbeeld, verdeeld over de 7 districten. Ook zijn de ontwikkelingen in de loop van die 100 jaar verwerkt, bijvoorbeeld van schoolbord naar tablet. En er zijn kleine grapjes in verwerkt die het puzzelen nog leuker maken. De prijs is € 25,- en de opbrengst van de puzzel gaat naar het 100 jaar Rotary in Nederlandbos. Dit wordt bij de finish eind 2023 geplant. Kijk voor meer informatie en om in te tekenen op de voorverkoop op:

Deel dit via: