4Daagse: Rotary doet mee

Rotary laat zich zien tijdens de komende 4Daagse. De clubs in en rond Nijmegen ontvangen Rotarians en andere vrienden op alle vier dagen met open armen.

Van 18 tot en met 21 juli 2023 vindt de 105e editie van de Walk of the World, ofwel de 4daagse, plaats in en rond Nijmegen. Aan deze ‘grootste wandelprestatietocht ter wereld’ nemen zo’n 45.000 wandelaars deel, van meer dan 70 nationaliteiten.

Er lopen ook veel Rotarians mee vanuit de hele wereld, en al vele jaren worden ze op minimaal twee van de vier wandeldagen ontvangen langs de route door de lokale Rotaryclubs. Dit jaar is er op élke dag een ontvangst voor wandelende Rotarians ergens langs de route, georganiseerd door Rotaryclubs uit Nijmegen en omstreken.

Daarnaast roept een organisatieteam uit deze clubs alle wandelende Rotarians op om zichtbaar te zijn als People of Action, op de route. Hoe, dat mag je zelf weten.

Aan de details van de actie wordt nog gewerkt. Ook over het idee om ons te laten zien via End Plastic Soup, een doel dat mooi aansluit bij de missie van de organisatie van de 4daagse, om zo min mogelijk afval op en langs de route te stimuleren.

Wandel je mee of ben je sympathisant en heb je ideeën? Sluit je aan bij de Facebookgroep Rotary en de 4daagse 2023 en stuur een mail naar 4daagse@rotary.nl, dan word je op de hoogte gehouden.

Deel dit via: