De beste breakouts

Op de RI-conventie zijn er niet alleen inspirerende ideeën te vinden op het hoofdpodium. In tientallen breakout-sessies geven Rotarians deskundig advies om de impact van je club te vergroten – en je eigen Rotary-ervaring nog beter te maken.

Tijdens de conventie, van 27 tot 31 mei, kun je kiezen uit sessies gaande van ‘luisteren als superkracht’ tot tips om de plaatselijke economie te ondersteunen. Je verneemt hoe je het Actieplan van Rotary kunt implementeren, hoe je enkele van de grootste uitdagingen in de wereld kunt aanpakken, hoe je jouw leiderschapsvaardigheden kunt bijschaven, hoe je de diversiteit in de club kunt vergroten en hoe je nieuwe leden kunt aantrekken.

In andere sessies leer je strategieën om de inzichten van jongeren te omarmen (Reverse Mentoring: Empowering Young Leaders), interesse te wekken voor jouw clubacties (Promoting Your Club by Inspiring the Community), en het Rotary-lidmaatschap relevant te maken voor iedereen (Creating a Comforting and Caring Club Culture).

Ook ideeën voor concrete serviceprojecten komen aan bod, bijvoorbeeld rond het gebruik van ‘tech hubs’ om jongeren uit de armoede te helpen, menstruatie-hygiëne, de voordelen van vegetarisme voor het klimaat en het tegengaan van moderne slavernij, plasticvervuiling, ondervoeding en nog veel meer.

Bekijk de (voorlopige) lijst van breakout-sessies op convention.rotary.org. Inschrijven is niet nodig – u wordt toegelaten zolang er plaats is.

Deel dit via: