Voorwoord

Beste Rotarians en Rotaracters van district Zuid-Holland,

In deze, afsluitende periode van het kalenderjaar, kijk ik terug op het afgelopen half jaar van het clubjaar. Alle clubs komen weer samen in de vertrouwde vorm. Het leden aantal is gegroeid met 2,75 %. De voorbereidingen voor ons landelijke feest en de estafette in het kader van 100 jaar Rotary in Nederland zijn volop in gang. De helft van de clubs heb ik persoonlijk mogen bezoeken en ik ben geraakt door de veerkracht, betrokkenheid en continuiteit waarmee clubs het verschil in positieve zin maken voor elkaar en hun omgeving. Weet dat jij er toe doet en dat jouw inzet van waarde is. Laten wij met aandacht deze waarde delen met zoveel mogelijk mensen en organisaties en met vertrouwen de deuren van ons hart en onze clubs openzetten.

Zo maken wij ruimte voor onszelf en elkaar om er toe te doen. Ik wens ons een inspirerend en gezond 2023 waarin wij met onze energie en impact licht mogen laten schijnen in die situaties waar dit nodig is.

In deze nieuwsbrief aandacht voor 100 jaar Rotary in Nederland, de Summer School Peace and Justice, de nieuwe districtfunctionarissen en vacatures. En tot slot een sfeervolle foto impressie van de Santarun die op vele plaatsen met plezier en succes gelopen werd binnen ons district.

Manja van de Plasse
Districtgouverneur  2022-2023 – district 1600

Deel dit via: