Beste changemakers,

Eén van mijn mantra’s is altijd geweest: méér doen, méér groeien. Ik ben er zeker van dat u deze mantra wilt overnemen. Méér doen, zoals met grotere en impactvolle projecten, en méér groeien, zoals met het verhogen van ons ledenaantal.

Onze steun maakt dromen waar

Wat is jouw Rotarymoment – een moment dat jouw toewijding aan Rotary versterkte en je deed beseffen dat je levenslang Rotarian zou blijven? Ik heb in de loop der jaren veel van dergelijke momenten gehad. Ze hadden allemaal één ding gemeen: ze toonden me de tastbare kracht van Rotary om onze dromen van een betere wereld in realiteit om te zetten.

Brede waaier aan breakout-sessies

Eén van de hoogtepunten van elke RI-conventie is het brede aanbod aan breakout-sessies. Deze bieden u de gelegenheid om onderwerpen te verkennen die u interesseren en om inspiratie op te doen bij mede-Rotariërs. Op de conventie van 2022 in Houston, van 4 tot 8 juni, kunt u kiezen uit tientallen breakout-sessies die u zullen helpen uw leiderschapsvaardigheden aan te scherpen en nieuwe ideeën op te doen om het ledenbestand van uw club te versterken, duurzame projecten uit te voeren en nog veel meer.