Districtsnieuws

Wielertoertocht GO-Classic 9 september 2023

Zaterdag 9 september 2023, de 10e versie van de GO-Classic.
De GO-Classic is een wielertoertocht over het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. De naam van de tocht verwijst naar de afkorting van het eiland Goeree-Overflakkee, maar de naam staat ook voor actie, snelheid en dynamiek. De organisatie van de GO-Classic is in handen van de stichting GO-Classic. Deze stichting maakt deel uit van de Rotaryclub Goeree-Overflakkee.
De GO-Classic kent vier afstanden:
70 km, 80 KM voor de mountainbikers, 115 km & 150 km.
De starttijden zijn 8:30 tot 10:00. Bij de start zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals toiletten.

Inschrijfkosten:
– € 18,–, indien lid van de NTFU € 3,– korting
– Eten en drinken bij de pauze posten
– Na afloop een heerlijke pasta maaltijd

Roosendaals Mosselfestijn in historische stadstuin

De opbrengst van het jaarlijkse Roosendaalse Rotary-mosselfeest op 3 september, gaat dit jaar naar de stichting ‘Ik Trakteer’. Op 3 september wordt de tuin van museum Tongerlohuys omgebouwd tot een chique dinergelegenheid voor meer dan honderd gasten. Er zijn twee sessies: de middagsessie begint om 15.00 uur, de avondsessie om 18.00 uur.
Het aanbod van gerechten is uitgebreid. Naast mosselen, zijn er – tegen extra betaling – ook oesters en vissoep. En voor kinderen en voor gasten die niet van mosselen houden, is er een aangepaste keuze.
Kaarten à € 32,50 (voor kinderen € 15)

Bikes&Bites 2 september Rotary Schouwen-Duiveland

Op 2 september organiseert Rotaryclub Schouwen-Duiveland wederom een culinaire fietstocht over dit prachtige eiland. Combineer heerlijke gerechten met een ontspannende fietstocht om zo Schouwen-Duiveland per fiets te ontdekken!

Deel dit via: