Met het gezin naar Melbourne

Waarom neem je het hele gezin niet mee naar de RI-conventie in Melbourne, van 27 tot 31 mei? Er zijn activiteiten voor alle leeftijden en interesses, waaronder musea, een aquarium, boottochten en een dierentuin.

Het Museum voor Spel en Kunst, dat vorig jaar is geopend, is bestemd voor kinderen van 1 tot 7 jaar (reserveren verplicht). Ze kunnen onder andere een echte auto beschilderen en spelen in een speeltuin die lijkt op een stad met wolkenkrabbers.

In het Sea Life-aquarium kun je vissen en krokodillen zien voeren of oog in oog staan met haaien en roggen. U kunt zelfs een wetsuit aantrekken om de pinguïns te ontmoeten, voordat u (veilig) tussen duizenden kwallen dartelt.

Vergeet ook de geplande Rotaryexcursies niet. De Tall Ships Experience staat open voor jongeren vanaf 12 jaar. Ze leren er zeilen zoals de Australische tieners die deelnemen aan de D 9510 Youth Sailing Challenge. Het schip meert af in een dok in de buurt van het Melbourne Convention & Exhibition Centre en vaart over de Yarra River naar Port Phillip Bay. Aan boord genieten de opvarenden van tal van bezienswaardigheden, terwijl ze een praatje slaan met de bemanning en traditionele Australische gerechten proeven.

Tot slot krijg je ook de kans om achter de schermen van Melbourne Zoo te kijken. Tijdens een twee uur durende rondleiding kom je alles te weten over het leven van onder andere koala’s, kangoeroes en wombats.

Deel dit via: