Exclusief!

Qua exclusieve uitjes tijdens de RI-conventie in Melbourne, word je verwend met een keuze uit topervaringen, zoals een golftoernooi, privétoegang tot restaurants aan de rivier en diners met lokale Rotarians.

Een dag vóór de conventie begint (op 27 mei) kunnen golfliefhebbers terecht in de Victoria Golf Club, een van de acht golfbanen van Melbourne, bekend om hun zandige terrein. De opbrengst gaat naar de strijd tegen polio.

Tijdens Night at the Museum op 27 mei krijgen de Rotarians toegang tot het Melbourne Museum na de reguliere openingsuren. Je komt er alles te weten over de geschiedenis van de stad en kunt er genieten van lokaal eten en drinken.

Op 29 mei is het Hospitality Night, waarbij lokale Rotarians de deelnemers aan de conventie bij hen thuis of in hun club ontvangen voor een etentje.

Op 29 en 30 mei krijg je privétoegang tot verscheidene restaurants op South Wharf. De chefs zullen er hun beste beentje voorzetten om je een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. De culinaire expo ‘Streets of Melbourne’ ligt bovendien net naast het Convention and Exhibition Centre, één van de locaties van de RI-conventie.

Een andere optie voor de avond van 30 mei is een bezoek aan de beroemde Flemington Racecourse, waar je kunt dineren en ook op de foto kunt met enkele prijswinnende volbloeden.

Deel dit via: