FELLOWS,

Wat gaat dat snel, een maand is niks, en zeker wanneer er weer zoveel dingen anders zijn dan het leek te worden. Door de bijna “lock down” is het nodig dat de clubs zich weer aanpassen, maar dat is Rotarians wel toevertrouwd. Wij zijn flexibel! Wensbomen verhuizen naar andere plekken, clubbijeenkomsten naar andere tijdstippen en plaatsen, en Kerstacties worden op alternatieve wijze georganiseerd, om toch met Kerst zoveel mogelijk voor anderen te kunnen betekenen. In mijn filmpje komt een mooi voorbeeld aan bod van een passende oplossing. Gelukkig zijn veel clubs bereid en in staat om in deze maand fellowship en dienstbaarheid hoog in het vaandel te houden. Rotaryclub Wamel-Maas en Waal beloofde mij een filmpje, kijk hiervoor binnenkort op de Linkedinpagina van Gouverneur D 1550. Er zijn gelukkig vele wegen die toch naar Rome leiden….

Iets geheel anders: iedere gouverneur mag maar een jaar op zijn post blijven, hetgeen betekent dat de Kleine Staf van het District 1550 nu op zoek is naar kandidaten voor het gouverneurschap in het bestuursjaar 2024 – 2025. Heb je interesse, of denk je een geschikte kandidaat te kennen om Guido Rijninks op te volgen? Mail naar gouv2021-2022@rotary-d1550.org, liefst zo snel mogelijk. Het is de bedoeling dat tijdens de District Assembly medio maart bekend kan worden gemaakt wie de gelukkige zal zijn. Schroom niet en laat je horen!

Ondertussen is de voorbereiding van het Rotary Festival, gepland op 15 mei 2022 te Maarssen, in volle gang. Heb je je als club opgegeven, neem dan contact op met de organisatie, om te bespreken hoe je invulling kunt geven aan deze geweldige dag voor (vrienden van) Rotary in Nederland! (www.Rotaryfestival.nl).

Nu de besmettingscijfers weer wat lijken te gaan zakken, houden we het erop dat we elkaar zo snel mogelijk in het nieuwe jaar weer op de gewone manier kunnen ontmoeten. Voor de tussentijd wens ik jullie allemaal goede feestdagen, en uiteraard een gezond, gezellig en zinvol 2022 toe! Samen doen we ons uiterste best, samen komen we verder!