NIEUWE LEDEN WERVEN? MELD JOUW CLUB AAN!

WEEK VAN DE OPEN CLUBBIJEENKOMSTEN | 4 T/M 9 APRIL 2022

In de week van 4 t/m 9 april wordt landelijk de eerste Week van de Open Clubbijeenkomsten georganiseerd. Veel Rotary- en Rotaract clubs in Nederland organiseren dan een open clubbijeenkomst voor potentiële leden en andere geïnteresseerden. Iedereen kan hiermee laagdrempelig kennis komen maken met Rotary.

Deze actieweek wordt landelijk onder de aandacht gebracht door middel van persberichten, social media posts, advertenties en een speciale website. Door alle open clubbijeenkomsten in dezelfde week te plannen kunnen we meer zichtbaarheid genereren, wat leidt tot meer belangstelling, imagoverbetering en aanmeldingen van nieuwe leden. Deelnemende Rotaryclubs aan deze actieweek worden o.a. ondersteund met een concept draaiboek, wervingsmateriaal, tekst voor een uitnodiging en persbericht en voorlichtingsmateriaal. De Rotaryclubs worden ook vermeld op de speciale promotiewebsite.

Deelname is gratis!
Doe mee aan de Week van de Open Clubbijeenkomsten en laten we samen ervoor zorgen dat Rotary gaat groeien. Meld jouw club aan via www.RotaryWOC.nl.