WEEK VAN DE OPEN CLUBBIJEENKOMSTEN | 4 T/M 9 APRIL 2022 MEER DAN 175 CLUBS DOEN MEE!

Meer dan 175 clubs hebben zich inmiddels aangemeld voor de eerste Week van de Open Clubbijeenkomsten. Dit initiatief heeft tot doel om meer mensen kennis te laten maken met onze Rotary- en Rotaract clubs in Nederland. Elke Rotarian kan iemand of meerdere personen, meenemen naar de Clubbijeenkomsten. Zo kunnen mensen op een heel laagdrempelig wijze kennis maken met Rotary! Heel erg prettig en het is geen “moeten”. Puur deelnemen vanuit belangstelling en samen het goede werk delen wat wij als Rotarians verrichten. De lopende programmering op de Clubbijeenkomsten in de week van 4 tot en met 9 april hoeft niet speciaal aangepast te worden. Deelname is gratis! Doe mee aan de Week van de Open Clubbijeenkomsten!

Meld je club hier aan:

SCHRIJF JE NU IN VOOR HET ROTARY FESTIVAL

All rise: ‘Doing Good in the World’ kan je op 15 mei flinke handen en voeten geven door ver over je clubgrenzen heen te kijken. Nu is het ook mogelijk op individuele basis in te schrijven, voor jezelf of eventueel ook voor gasten en/of familieleden. Wij naderen het maximum aan gasten. En natuurlijk willen wij iedereen een kans gunnen te kunnen deelnemen aan dit fantastische Rotary festival. Zorg dus dat je op tijd toegangskaarten besteld.

Onze festivalvoorzitter Rob Klerkx vertelt je in geuren en kleuren wat je kunt verwachten. Klik op onderstaande afbeelding.

Bestel nu toegangskaarten: