Beste changemakers,

We hebben de afgelopen twee jaar ontzettend veel uitdagingen overwonnen en mensen geholpen. Het doet me ook veel plezier dat het Each One, Bring One-initiatief geresulteerd heeft in een mooie groei van ons ledenbestand. Laten we de vaart erin houden. Ik ben blij dat jullie de schijnwerpers hebben gezet op alles wat we doen door Rotary-servicedagen te organiseren. De toekomst ziet er rooskleuriger dan ooit uit voor Rotary en onze 1,4 miljoen leden.

lees verder

WASH-UITDAGINGEN AANPAKKEN

In het midden van de 18de eeuw schreef Benjamin Franklin: ‘Als de bron droog staat, weten we pas wat water waard is.’ Vandaag beschouwen velen van ons water als vanzelfsprekend, omdat we het geluk hebben op plaatsen te wonen waar zuiver water in overvloed aanwezig is. Maar dat is niet het geval voor miljoenen anderen over de hele wereld.

lees verder

HET GROENE HOUSTON

Hoewel de skyline wordt gedomineerd door glas en staal, beschikt Houston over meer dan 500 parken en groene ruimten, goed voor zo’n 160 km2. Tijdens de RI-conventie, van 4 tot 8 juni, zijn er dus mogelijkheden te over als je in vorm wilt blijven – of gewoon van de frisse lucht wilt genieten.

Lees verder