Laat mensen kennismaken met Rotary

De Week van de Open Clubbijeenkomsten van 18 t/m 29 maart is een initiatief om meer mensen kennis te laten maken met onze Rotary- en Rotaract clubs in Nederland. Veel clubs maken hun Clubbijeenkomst toegankelijk voor iedereen. Zo kun je op een heel laagdrempelige wijze kennis maken met Rotary! Heel erg prettig en het is geen “moeten”. Puur deelnemen vanuit belangstelling. 

Deelname is gratis! 

We organiseren van 18 tot en met 29 maart 2024 een nieuwe Week van de Open Clubbijeenkomsten. De actie loopt over twee weken, zodat iedere club de gelegenheid krijgt om mee te doen. Elke Rotarian kan iemand of meerdere personen meenemen naar de Clubbijeenkomsten. Zo kunnen mensen op een heel laagdrempelige wijze kennis maken met Rotary! Heel erg prettig en het is geen “moeten”.

Ondersteuningsmiddelen 

Deelnemende Rotary clubs aan deze actieweek worden onder andere ondersteund met een concept draaiboek, wervingsmateriaal, voorlichtingsmateriaal en conceptteksten voor een uitnodiging en een persbericht.

Deze kun je hier bekijken en downloaden: rotarywoc.nl/downloads

De deelnemende Rotary clubs worden ook vermeld op de speciale promotiewebsite. De lopende programmering van de Clubbijeenkomst hoeft niet speciaal aangepast te worden.

Doe mee aan de Week van de Open Clubbijeenkomsten! Laten we samen ervoor zorgen dat Rotary meer bekendheid krijgt.

Deel dit via: