100 jaar puzzelen

Zet 28 januari 2023 vast in je agenda. Dan is in Amsterdam de start van de jubileumviering 100 jaar Rotary in Nederland. ’s Middags is de start van de emissieloze estafette in het Olympisch Stadion met onder andere alle Amsterdamse clubs en mensen uit alle zeven districten. Dat wordt een leuk evenement voor het hele gezin. ’s Avonds is de feestavond in de Stadsschouwburg (ITA). Kaarten komen binnenkort in de voorverkoop a € 50,-. Elke Rotarian krijgt hier per e-mail bericht over begin november. Er zijn 100 kaarten beschikbaar per district. We streven naar vertegenwoordiging van elke club.

Je kunt alvast voorpret hebben door het bestellen van de leuke jubileumpuzzel voor € 25,- (klik op de button hieronder). De opbrengst gaat naar het speel- en voedselbos dat aan het eind van de estafette wordt geplant. De puzzel kan nog voor de komende feestdagen worden geleverd.

En niet onbelangrijk: we zoeken nog vrijwilligers die willen meehelpen met de start van de estafette in Amsterdam en/of organisatie in ons district. 

Deel dit via: