Fotogeniek Melbourne

De schitterende stadsgezichten van Melbourne vormen de perfecte achtergrond voor foto’s met de nieuwe vrienden die je zeker zult maken tijdens de RI-conventie 2023 (27-31 mei). Vergeet dus in geen geval je fototoestel.

Melbourne Skydeck noemt zichzelf het hoogste observatiepunt op het zuidelijk halfrond. Neem de lift van de Eureka Tower naar de 88ste verdieping voor een 360 graden-uitzicht op de bezienswaardigheden van de stad – van de spits van het Arts Centre tot de Melbourne Cricket Ground. Je kijkt uit over Port Phillip Bay en bij helder weer zie je in de verte een laag gebergte: de Dandenongs.

Bij het Shrine of Remembrance heb je vanaf het balkon eveneens een adembenemend uitzicht op de skyline. In Albert Park voeren kronkelende paden je tussen exotische en inheemse bomen naar de zuidkant van het meer voor een schilderachtig uitzicht op de binnenstad.

Ook bij het Melbourne Convention and Exhibition Centre, de locatie voor de breakout-sessies en het Huis van de Vriendschap, zijn er mooie foto’s te maken. De South Wharf Promenade langs de rivier bruist steeds van het leven, en wat verder ligt de fotogenieke driemaster Polly Woodside voor anker. Ook in het gebouw word je ondergedompeld in de unieke sfeer van de stad, want door de enorme ramen zie je voortdurend de skyline en de rivier.

De plenaire sessies vinden plaats in de Rod Laver Arena, de thuisbasis van de Australian Open. Ook hier kun je heel wat geslaagde foto’s posten op jouw socials: buiten, met uitzicht op de wolkenkrabbers, en binnen, in selfie-modus met je nieuwe vrienden in een dynamisch Rotarydecor!

Deel dit via: