Singapore voor het hele gezin

Singapore is één van de beste zonbestemmingen van Azië. De locaties van de RI-conventie (25-29 mei) liggen dicht bij musea, avonturenparken en andere activiteiten voor jong en oud. Door hen als gast te registreren, kun je jouw gezinsleden ook laten genieten van  bekende entertainers en inspirerende sprekers.

Ontdek Singapore en enkele buurlanden via de trips die worden aangeboden door het organisatiecomité (zie rotarysingapore2024.org). Blijf op het eiland om te genieten van de culinaire rijkdom, de duurzame levenskwaliteit en de fascinerende cultuur. Of ga bijvoorbeeld naar Bangkok om het bruisende straatleven te ervaren en de ruïnes van de oude stad Ayutthaya te bezichtigen, die op de Werelderfgoedlijst staat.

In Singapore zijn er tal van gezinsvriendelijke plekken. In het Marina Bay Sands-complex, waar de breakout-sessies worden gehouden, bevindt zich ook het ArtScience Museum. Daar worden zelfgemaakte tekeningen omgezet in digitale kunst, die verschijnt op een LED-vloer waar je overheen kunt lopen. Naast het nationale stadion ligt een klein waterpretpark bovenop een flatgebouw, met een prachtig uitzicht over de skyline: Splash-N-Surf. Een kabelbaan voert je dan weer naar het vakantieoord Sentosa om het S.E.A. Aquarium, de Universal Studios (met een Jurassic Park-zone) of de Skyline Luge te verkennen.

Deel dit via: