Vacatures en maandbrieven

Hieronder vind je vacatures van Rotary op Landelijk- of Districtsniveau. Daaronder staan links naar de verschillende nieuws-/maandbrieven per District.

Redacteuren D1570 en D1580 voor Rotary Magazine

Wil je meedenken over de inhoud van het landelijke Rotary magazine en bijdragen aan de zichtbaarheid van jouw district? Dan is dit je kans!

Het Rotary Magazine wordt samengesteld en gemaakt door een redactie van onbezoldigde (districts)redacteuren onder leiding van de hoofdredacteur. Voor D1570 | Midden-Nederland en D1580 | Noord-Holland is de redactiecommissie op zoek naar een nieuwe redacteur. Kandidaten voor deze functie hebben bij voorkeur ervaring in hun vakgebied en beschikken over een communicatieve- of journalistieke achtergrond en hebben club-overschrijdende voelsprieten in hun district. Je zorgt voor de aanlevering van berichten uit je district, woont 2x per jaar de redactievergadering fysiek of online bij, denkt mee met onderwerpen en schrijft artikelen voor het Rotary Magazine. De districtsredacteur valt onder de verantwoordelijkheid van de Gouverneur van het betreffende district.

Heb je een vlotte pen en wil je graag bijdragen aan de totstandkoming van het landelijke Rotary Magazine? Voor meer informatie of je reactie op deze onbezoldigde vacature kun je je richten tot Janine Klein op hoofdredacteur@rotary.nl.

Vacatures in de Districten

Nieuws-/maandbrieven van de Districten

Voor ieder District maakt de Gouverneur een eigen nieuws-/maandbrief. Je ontvangt alleen die van jouw eigen District. Ben je nieuwsgierig of is het soms handig om te weten wat er bij de buren of andere Districten speelt dan kun je deze ook online inzien.

Hieronder staat een overzicht van de Districten, met daarachter een link naar de nieuws-/maandbrieven van dat District.